Proteser til alle budgetter og behov

Tandproteser

En tandprotese erstatter en eller flere manglende naturlige tænder. Manglende tænder nedsætter, for mange, livskvaliteten både hvad angår tyggefunktionen ved indtag af mad men også det kosmetiske aspekt, hvor der kan være en manglende lyst til at smile foran andre.

Lad ikke dine tænder stå i vejen for at nyde livet.

Der findes forskellige typer af tandproteser. Fælles for dem alle er, at de er aftagelige, hvilket gør det nemt at rengøre tandprotesen samt evt naturlige tænder.

For at kunne lave en tandprotese skal jeg først se dig til en forundersøgelse som jeg tilbyder gratis. Det tager mange timer at lave en tandprotese og der vil undervejs være behov for at prøve tandopstillingen med evt korrektioner for at sikre det bedste resultat.

Proteserne bliver fremstillet på mit eget laboratorie og kan typisk være færdige indenfor 2-3 uger.

Basis tandprotese

Er den helt almindelige tandprotese.

Standard tandproteser

Protesetænder i højeste kvalitet og som har et natuligt udtryk.

Naturtro tandproteser

Protesetænder i højeste kvalitet. Protesetænderne kan placeres efter eget ønske (tag evt et fotografi med, hvor dine naturlige tænder ses i et smil) samt indfarvning af tandkød så tandprotesen bliver mest naturtro.

Rasmus Gade
Aut. klinisk tandtekniker og klinikindehaver

Jeg tilbyder en gratis konsultation, hvor vi i fællesskab kan lave en behandlingsplan, der laves et økonomisk overslag samt gensidige forventninger bliver afstemt.

Forundersøgelsen er naturligvis ganske uforpligtende.

KONTAKT
Reparation af din tandprotese i weekend og på helligdage, klik her
chevron-right