Vores partnere hjælper med det økonomiske

Tilskud og finansiering

Tilskud fra Sundhed+

Nogle gange kan det være rart at dele betalingen for en større behandling op i mindre bidder.

Hos Rasmus Gade Klinisk Tandtekniker samarbejder vi med Sundhed+ om at tilbyde dig en hurtig og enkel finansieringsløsning.

Med en Sundhed+ Kredit vælger du selv hvor mange måneder du ønsker at afdrage over, og afhængig af din økonomi, kan du få en kredit på helt op til 50.000 kr.

Tryk på knappen nedenfor for at læse mere:

Tilskud fra Sygeforsikring Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark og enten er i gruppe 1 eller 2, kan du få tilskud til tandproteser med op til 50%. Det kræver at du i første omgang betaler hele

regningen hos mig og derefter sørger jeg for, at indberette regningen elektronisk til Sygeforsikring Danmark, således at de efterfølgende kan indbetale tilskuddet til din konto.

Husk at infomere mig om, at du er medlem af Sygeforsikring Danmark så jeg kan registrere det i mit system.

Se hvor meget tilskud du kan få til din tandprotese fra Sygeforsikring Danmark her

Tilskud fra kommune

Økonomisk svagt stillede personer, herunder visse pensionister og personer på overførselsindkomst kan få offentligt tilskud til tandprotetiske behandlinger.

Som folkepensionist kan man, afhængig af størrelsen af sin formue, få dækket op til 85 % af udgifterne til tandproteser. Særligt vanskeligt stillede personer kan i visse tilfælde få dækket hele regningen af kommunen.

Ring og book tid til en gratis forundersøgelse, så jeg kan lave en behandlingsplan og give dig et økonomisk overslag, som du kan tage med til borgerservice.

Rasmus Gade
Aut. klinisk tandtekniker og klinikindehaver

Jeg tilbyder en gratis konsultation, hvor vi i fællesskab kan lave en behandlingsplan, der laves et økonomisk overslag samt gensidige forventninger bliver afstemt.

Forundersøgelsen er naturligvis ganske uforpligtende.

KONTAKT
Reparation af din tandprotese i weekend og på helligdage, klik her
chevron-right